marți, 17 septembrie 2013

carpe diem

 POSTAREA DE MAI JOS NU IMI APARTINE.Mi-a placut enorm de mult ,asa ca am zis sa o transmit mai departe.Sursa : http://www.bloguluotrava.ro/


 ''pare un lucru banal insa foarte multi oameni se feresc de el. se feresc sa spuna ce simt si ce vor fix in momemtul in care simt si vor. de multe ori relatia este un joc de-a soarecele si pisica.
daca spui asa inseamna ca vrei sa faci exact invers si tot asa. din ciclul ii trimit mesaj dupa nu stiu cate ore nu imediat dupa ce el l-a trimis. mama mea imi spune mereu sa ma bucur de fiecare moment fix asa cum vine el si sa fac tot ceea ce simt fix in momentul in care simt. oamenii se feresc de asta. se feresc sa spuna lucruri, se feresc sa spune lucruri frumoase insa nu se feresc sa isi consume energia pe lucruri care chiar nu conteaza. e mai ok sa te certi cu persoana de langa tine pe o tema oarecare decat sa va canalizati energia spre lucruri care conteaza. e omenesc sa vezi din zece pahare de cristal unul ciobit decat sa te uiti la cele noua care sunt perfecte. e mai simplu sa te certi pentru o tampenie decat sa spui un lucru frumos. e mult mai simplu sa distrugi. mereu a fost asa. poti sa ii spui ca e frumoasa, ca esti indragostit de ea, ca ai emotii cand o vezi, ca ii sta bine imbracata in alb si negru, ca iti place sa o vezi si dimineata fara machiaj. nu inseamna ca nu esti barbat daca ii faci complimente, daca ii spui zilnic ca o iubesti, daca o strangi tare de mana cand mergeti pe strada, daca o saruti in mijlocul hypermarketului cu multa lume in jur.
“Spune întotdeauna ce simţi şi fă ceea ce gândeşti. Dacă aş şti că asta ar fi ultima oară când te voi vedea dormind, te-aş îmbrăţişa foarte strâns şi l-aş ruga pe Dumnezeu să fiu păzitorul sufletului tău. Dacă aş şti că asta ar fi ultima oară când te voi vedea ieşind pe uşă, ţi-aş da o îmbrăţişare, un sărut şi te-aş chema înapoi să-ţi dau mai multe. Dacă aş şti că asta ar fi ultima oară când voi auzi vocea ta, aş înregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o dată şi încă o dată până la infinit. Dacă aş şti că acestea ar fi ultimele minute în care te-aş vedea, aş spune “te iubesc” şi nu mi-aş asuma, în mod prostesc, gândul că deja ştii.” Gabriel Garcia Marquez
de multe ori cand sunt cu tine faci gestul asta: ma strangi in brate si imi pui mana la inima. apoi imi spui ca inima mea bate ciudat si ca iti place la nebunie cum imi bate. cand faci gestul asta ma gandesc de fiecare data la Cayetano si la Sierva Maria. – “Despre dragoste și alți demoni”
“Cayetano îi luă mâna Sievrei Maria şi şi-o puse pe inimă. Ea simţi înlăuntru zbuciumul furtunii.
– Întotdeauna sunt aşa, spuse el.
Şi, fără să-i dea timp groazei, se eliberă de fierea tulbure ce nu-l lăsa să trăiască. Îi mărturisi că nu trecea o clipă fără să se gândească la ea, că tot ce mânca şi bea avea gustul ei, că viaţa era ea, la orice oră şi pretutindeni, cum numai Domnul avea dreptul şi puterea de a fi, şi că bucuria supremă a sufletului său ar fi să moară împreună cu ea.
– Şi acum? – Acum nimic, spuse el. Mi-e de-ajuns că ştii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu